Campanya de normalització lingüística CAL DIR



Benvolguts amics i amigues, des del col·lectiu L’Espigolà hem iniciat una campanya anomenada CAL DIR que pretén estendre’s per tots els comerços i institucions de la localitat.

Aquesta és una campanya de normalització lingüística que té la finalitat de recuperar l'ús d'algunes paraules que han estat inutilitzades amb el pas del temps. La nostra acció pretén potenciar i recuperar l'ús de les nostres paraules, de fer recuperar el seu estatus i mostrar que la nostra llengua és un instrument de comunicació ric i viu.

La campanya consta d’uns cartells que s’ubicaran als comerços locals per tal que la gent els puga observar. Els cartells aniran renovant-se cada cert temps de forma que es tracte d’una campanya dinàmica i enriquidora. Es tracta d’un disseny simple i concís que indica l’ús correcte d’una paraula en la nostra llengua en compte d’una altra mal utilitzada. 

És per tot això que, si t'agrada, pots col·labor amb la col·locació d’algun cartell a qualsevol establiment o institució per ajudar a que la campanya siga un èxit. 


Moltes gràcies per la seua col·laboració.



No hay comentarios:

Publicar un comentario