FESTA 1er ANIVERSARI


Des del Col.lectiu L'Espigolà vos convidem a la festa del 1er aniversari. Ja hem passat un any des que ens presentarem plens de reptes i objectius. Aquell 26 d'Abril sabíem que la tasca era ambiciosa i, per tant, motivadora. Volíem fer poble des d'un espai crític i divers, on cultura i societat anaren lligades. 


Lluita sí, però festa també! El proper divendres 20 de juny vos emplacem a la Placeta St Vicent. En primer lloc, Xavi Sarrià escriptor i cantant d'Obrint Pas, ens presentarà la seua primera novel•la : “Totes les cançons parlen de tu de la nova editorial "Sembra Llibres". En segon lloc, finalitzada la presentació, vos animen a que es porteu l'entrepà per al sopar popular. Per acabar, vos oferirem la música folk dels Pelandruska, presentant el seu darrer disc, " Bodes, batejos i circumscicions". De segur que ens faran ballar i gaudir del Folk més balcànic de la Mariola. Això si, la nit serà tancada pels nostres companys de la Faraona, en aquest cas en versió folk.

Ja sabeu, el divendres celebrem el primer aniversari però pensant ja en els nous reptes. Per què ens queda molt per construir, continuem amb el somni.
Vos esperem!

Recordar-vos que cal confirmar l'assistència al sopar enviant-nos un correu a lespigola@gmail.com per guardar ticket de 3€ que inclourà beguda i picaeta.

I ANIVERSARI DE L’ESPIGOLÀ 

Divendres 20 de juny a la Placeta Sant Vicent 

20.00h: presentació del llibre de Xavi Sarrià “Totes les cançons parlen de tu” 

21:30: Sopar popular " baix braç" (cal reservar a lespigola@gmail.com). Recordeu de portar-se l'entrepà, el tiquet valdrà 3€ i comptarà de beguda+picaeta. 

23:30Concert de Pelandruska i després actuació de Faraona Folk Set.

No hay comentarios:

Publicar un comentario